Interesse in onze diensten?

Wij zijn altijd geïnteresseerd om te brainstormen met onze (potentiële) klanten!

Webdesign

Onze webdesigns zullen altijd uniek zijn in de stijl van onze klant en een deel van CocoDesign!

E-Commerce

De webshop zal gemaakt worden in het systeem naar keuze, onze voorkeur voor iemand die start in de E-Commerce zal altijd voor Shopify zijn.

SEO

Wij kunnen voor u een website scan maken en daarna zorgen dat u makkelijker gevonden word in de zoekmachines!

Copywriter

Wij schrijven teksten tegen een laag tarief en die standaard al geoptimaliseerd zijn met zoekwoorden. Dit kan zijn webteksten maar ook een blog!

Prijzen (incl BTW)

WordPress

399-,

Website

4 Pagina’s

Basis SEO

WordPress Plus

450-,

Website

6 Pagina’s

Basis SEO

Snelheid Optimalisatie

WordPress Premium

850-.

Website

Pagina’s naar wens

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

2 plugins t.w.v 250 euro voor SEO

Webshop

500-,

WP of Shopify

6 Pagina’s

SEO Optimalisatie

Ondersteuning

Dinosaurussen

Kennisplatform

SD Kaart

SD Kaarten

MD Cars

Auto’s

Firenze the Label

Kledingmerk

WordPress

Voor WordPress werken wij samen met onze partners van Brizy. Dit is een nieuwe Pagebuilder voor WordPress wat voor onze klanten het ook gemakkelijk maakt om tekst aan te passen wanneer ze zelf willen, dus naast een unieke site leveren we ook een product wat voor de klant gemakkelijk is waar ze zelf kleine aanpassingen kunnen maken.

Wij kunnen voor u een mooie website realiseren die wij volledig bouwen in WordPress en gebruik maken van onze partnerplugin Brizy. Wanneer u kiest voor ons zal u altijd een vast tarief krijgen van 499,- incl btw.

Shopify

Wij kiezen alleen voor Shopify wanneer de klant voor Dropshipping kiest. Deze store maken wij meestal voor klanten die nog niet bekend zijn in de E-Commerce en kunnen hij/zij erbij helpen om via Shopify te starten. Dit platform is het makkelijkste op het gebied van marketing omdat Facebook en Instagram al geintegreerd is in het platform en het dus makkelijker is voor onze klant om zijn of haar webshop te promoten.

De prijs voor een webshop op Shopify is standaard 450 euro incl BTW. In de prijs zitten ook een aantal cursussen in begrepen en een soort van Blueprint voor de klant om hun store te promoten.

Webdesign Eindhoven

Wij kunnen voor u een mooie website realiseren die wij volledig bouwen in WordPress en gebruik maken van onze partnerplugin Brizy. Wanneer u kiest voor ons zal u altijd een vast tarief krijgen van 499,- incl btw.

Naast een website bouwen zullen wij u ook een SEO rapport aanbieden en daarnaast een maandelijks tarief om uw positie in Google zo hoog mogelijk te krijgen.

E-Commerce Eindhoven

Interesse om te starten in de E-Commerce, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Neem contact met ons op!

Ook maken wij webwinkels in Shopify, dit kan zijn op basis van dropshipping of eigen voorraad. Wanneer u kiest voor Dropshipping, gaan wij met u op zoek naar het juiste product en leverancier. Dit kan vanuit overal op de wereld zijn, maar wanneer u zich op Nederland richt, krijgt u van ons een lijst van dropshipping leveranciers uit de omgeving!

Vragen? Stuur een appje!