Over Ons

CocoDesign is een onderneming die zich voornamelijk richt op bedrijven in de

E-Commerce. Naast webshops bouwen voor bedrijven kunnen we particulieren die graag in de sector willen starten, helpen op basis van cursussen of eventueel de gehele setup van de webshop. Hiermee bedoelen we dus ook het zoeken naar het juiste product/producten en hiervoor een hele marketing plan maken.

Ook kunnen wij uw SEO verzorgen, dit raden wij elk beginnend bedrijf aan om hierop te focussen naast het adverteren.

Webdesign

Onze site worden volledig zelf gemaakt met alleen een basis thema. Wij werken dus ook niet met voorbeeld thema’s die u kunt aanschaffen om zelf te proberen.

Dropshipping

Wij zijn in het bezit van een netwerk met een aantal dropshipping leveranciers. Hierdoor kunnen wij ook onze klanten aanbieden om op basis van Dropshipping te starten.

SEO-Optimalisatie

Dit vinden wij het belangrijkste punt wanneer het gaat om een website. Door middel van SEO-Optimalisatie zorgen wij ervoor dat u zo hoog mogelijk in Google komt. Hierdoor zullen uw advertentiekosten laag blijven!

Print on Demand

Door de jaren heen hebben wij een netwerk opgebouwd waaronder ook een aantal Print on Demand providers. Hierdoor kunnen we u helpen wanneer u bijvoorbeeld een kleding merk wilt starten maar nog niet het geld

Dinosaurussen

Kennisplatform

SD Kaart

SD Kaarten

MD Cars

Auto’s

Firenze the Label

Kledingmerk

WordPress

Voor WordPress werken wij samen met onze partners van Brizy. Dit is een nieuwe Pagebuilder voor WordPress wat voor onze klanten het ook gemakkelijk maakt om tekst aan te passen wanneer ze zelf willen, dus naast een unieke site leveren we ook een product wat voor de klant gemakkelijk is waar ze zelf kleine aanpassingen kunnen maken.

Wij kunnen voor u een mooie website realiseren die wij volledig bouwen in WordPress en gebruik maken van onze partnerplugin Brizy. Wanneer u kiest voor ons zal u altijd een vast tarief krijgen van 499,- incl btw.

Shopify

Wij kiezen alleen voor Shopify wanneer de klant voor Dropshipping kiest. Deze store maken wij meestal voor klanten die nog niet bekend zijn in de E-Commerce en kunnen hij/zij erbij helpen om via Shopify te starten. Dit platform is het makkelijkste op het gebied van marketing omdat Facebook en Instagram al geintegreerd is in het platform en het dus makkelijker is voor onze klant om zijn of haar webshop te promoten.

De prijs voor een webshop op Shopify is standaard 450 euro incl BTW. In de prijs zitten ook een aantal cursussen in begrepen en een soort van Blueprint voor de klant om hun store te promoten.

Webdesign Eindhoven

Wij kunnen voor u een mooie website realiseren die wij volledig bouwen in WordPress en gebruik maken van onze partnerplugin Brizy. Wanneer u kiest voor ons zal u altijd een vast tarief krijgen van 499,- incl btw.

Naast een website bouwen zullen wij u ook een SEO rapport aanbieden en daarnaast een maandelijks tarief om uw positie in Google zo hoog mogelijk te krijgen.

E-Commerce Eindhoven

Interesse om te starten in de E-Commerce, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Neem contact met ons op!

Ook maken wij webwinkels in Shopify, dit kan zijn op basis van dropshipping of eigen voorraad. Wanneer u kiest voor Dropshipping, gaan wij met u op zoek naar het juiste product en leverancier. Dit kan vanuit overal op de wereld zijn, maar wanneer u zich op Nederland richt, krijgt u van ons een lijst van dropshipping leveranciers uit de omgeving!

Vragen? Stuur een appje!