DHL & Homerr Servicepunt

Als je pakketten verzendt via een DHL ServicePoint of Homerr, weet je zeker dat het goed zit. Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht.

Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar ons Servicepunt.

Dinosaurussen

Kennisplatform

SD Kaart

SD Kaarten

MD Cars

Auto’s

Firenze the Label

Kledingmerk

WordPress

Voor WordPress werken wij samen met onze partners van Brizy. Dit is een nieuwe Pagebuilder voor WordPress wat voor onze klanten het ook gemakkelijk maakt om tekst aan te passen wanneer ze zelf willen, dus naast een unieke site leveren we ook een product wat voor de klant gemakkelijk is waar ze zelf kleine aanpassingen kunnen maken.

Wij kunnen voor u een mooie website realiseren die wij volledig bouwen in WordPress en gebruik maken van onze partnerplugin Brizy. Wanneer u kiest voor ons zal u altijd een vast tarief krijgen van 499,- incl btw.

Shopify

Wij kiezen alleen voor Shopify wanneer de klant voor Dropshipping kiest. Deze store maken wij meestal voor klanten die nog niet bekend zijn in de E-Commerce en kunnen hij/zij erbij helpen om via Shopify te starten. Dit platform is het makkelijkste op het gebied van marketing omdat Facebook en Instagram al geintegreerd is in het platform en het dus makkelijker is voor onze klant om zijn of haar webshop te promoten.

De prijs voor een webshop op Shopify is standaard 450 euro incl BTW. In de prijs zitten ook een aantal cursussen in begrepen en een soort van Blueprint voor de klant om hun store te promoten.

Vragen? Stuur een appje!